Külföld

Rálőttek egy anyuka autójára, fejen lőtték hároméves fiát

rtl.hurtl.hu

2022. október 3. 18:05

Az autóban három kisgyerek volt, amikor egy másik autóból egy vezetés közben történt összezördülés miatt legalább tízszer rálőttek. 

Meghalt egy hároméves kisfiú Chicagóban, miután rálőttek az autóra, amiben utazott, és az egyik lövés fejen találta – jelentette a helyi sajtó. Az autót édesanyja vezette. A rendőrség közlése szerint a lövöldözést egy vezetős közben történt összezördülés előzte meg, ami miatt két autó is üldözni kezdte a nőt, akinek autójában fia mellett még két másik gyerek ült.

A nő igyekezett elmenekülni, de pár sarokkal később az őt üldöző egyik autó hátsó üléséről lőni kezdte valaki az autót. A beszámolók szerint legalább tíz lövést dördült el. Az egyik golyó pedig Mateo Zastro fejét találta el.

Az anyuka tovább hajtott, és pár sarokkal távolabb állt meg. A rendőrséget a lövöldözésre a városban kihelyezett, lövéshangokra bekapcsoló rendszer riasztotta a helyi idő szerint péntek este történt esetre, és egy rendőr alig két percen belül meg is találta a nő autóját. 

A fiút az egyik rendőr kórházba szállította, ahol hét órával később belehalt sebesülésébe. A hatóságoknak egyelőre nincsen gyanúsítottja. 

Nyitókép: YouTube/ABC 7 Chicago

#Külföld#gyilkosság#emberölés#autó#vezetés#kisgyerek#fejlövés#chicago#egyesült államok

Címlapról ajánljuk