Külföld

Megfulladt egy férfi, miközben a hurrikán alatt akarta leengedni a vizet a medencéjéből

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 30. 13:04

Az éjszaka kellős közepén ment ki a kertbe, de nem tért vissza. 

Vízbe fúlt egy 72 éves férfi Floridában, amikor az államra lecsapó hurrikánban megpróbálta leereszteni az vizet a medencéjéből – jelentette a helyi sajtó. A hatóságokat a Deltona városában élő férfi felesége helyi idő szerint hajnali egy órakor értesítette, hogy férje kiment a házból, de nem tért vissza.

A férfi után kutató rendőrök először a férfi zseblámpáját találták meg, majd nem sokkal később rábukkantak testére a ház mögött található csatorna vizében. A meg nem nevezett férfi kihúzták a vízből, és a mentősök megkezdték újraélesztését, de nem jártak sikerrel, és kórházba szállítása után halottá nyilvánították.

A hatóságok közlése szerint a férfi a Floridára lecsapott Ian hurrikán közben le akarta engedni a vizet a medencéjükből, és akkor halt meg. A férfi a beszámolók szerint egy locsolócsövön keresztül akarta leengedni a vizet, amit a csatornába vezetett. Közben megcsúszott az eső miatt átázott és csúszós lejtőn, beleesett a csatornába és belefulladt.

A hurrikánoktól gyakran érintett Floridában sokan hiszik azt, hogy a hurrikán érkezése előtt biztonsági okokból teljesen, vagy félig le kell engedni a medencék vizét, és szakértők rendszeresen arra figyelmeztetik a floridaiakat, hogy az nem csak hogy szükségtelen, de még veszélyes is lehet.

Nyitókép: Lokman Vural Elibol/Anadolu Agency via Getty Images

 

#Külföld#florida#hurrikán#haláleset#medence

Címlapról ajánljuk