Külföld

Harry és Meghan kétségbeesetten szerkesztik a Netflix-filmet és a memoárokat a királynő halála után

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 29. 18:56

Finomítanának néhány megjegyzésen. 

Sussex hercege és hercegnéje egy több millió dolláros Netflix-szerződés részeként egy dokumentumfilm-sorozaton dolgozik, amely eredetileg év végén került volna fel a streamingszolgáltatóra, azonban a pletykák szerint a bemutató jövőre csúszhat, mert Harry herceg és Meghan Markle szerkeszteni akarják a sorozatot – írja a Mirror.

Szintén eltolták jövő évre Harry herceg időzített bombának tűnő memoárjának megjelenését, amit eredetileg idén novemberben terveztek a polcokra rakni. 

A pár eddig is beleszólt a sorozat szerkesztési folyamatába, de a királynő e hónap elején bekövetkezett halála után ki akarják vágni a Károly királyra, a Kamilla királynéra, valamint a Vilmosra és Katalinra tett megjegyzések egy részét. 

Egy forrás azt mondta a PageSixnek, hogy a tárgyalások jelenleg is zajlanak, de Harry és Meghan szeretné, hogy a sorozatot csak jövőre mutassák be, hogy ezzel is húzzák egy kicsit az időt. A memoárral kapcsolatban pedig a The Sun on Sunday című vasárnapi lapnak nyilatkozott egy bennfentes: ő azt állította, hogy a kiadó, a Penguin Random House 18,4 millió fontot fizetett előre a könyvért, de „csalódtak” az első kéziratban, mert az túlságosan is a mentális egészségügyi problémákra összpontosított. 

Hozzátették, hogy Sussex hercege „kétségbeesetten” szeretné „finomítani” a könyvet nagymamája halálának fényében, de „lehet, hogy már túl késő”.

Korábban egy királyi szakértő azt állította, hogy Károly király reméli, hogy a királynő temetése „meggyőzi Harryt és Meghant, hogy fogadják el a család által felajánlott olajágat”.

Nyitókép: Victoria Jones - WPA Pool/Getty Images

#Külföld#meghan markle#harry herceg#netflix#memoár#királyi család#erzsébet királynő#ii. erzsébet királynő

Címlapról ajánljuk