Külföld

Félbevágta a targonca a férfit, de túlélte – most arról beszélt, hogyan tud „kakilni, pisilni és szellenteni”

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 19:25

A testének alsó fele gyakorlatilag hiányzik.

Megszólalt az amerikai építőipari munkás, aki egy horrorbalesetben gyakorlatilag elvesztette teste alsó felét, beleértve az emésztőrendszere egy részét és a nemi szerveit.

A húszéves Loren Schauders még 2019-ben szenvedett balesetet Montanában, amikor egy hídról lezuhanó targonca alá szorult a teste. A baleset következtében az egyik kezét is részlegesen amputálni kellett.

Barátnője nagyon aggódott, hogy az ezután következő műtétek Schauders életébe kerülhetnek, ám a férfi túlélte a beavatkozásokat, és el is jegyezte később a nőt.

Arról beszélt a LADBible szerint: legtöbbször azt kérdezik meg tőle, hogyan végzi el a dolgát úgy, hogy nincs meg több ehhez szükséges szerve sem. Erre ezt a választ adta:

Kétoldali nephrostómám van, ezek olyan csövek, amelyek a vesémbe mennek, és a vesémet zacskóba ürítik, ezért így kakilok, pisilek és szellentek.

Egy korábbi nyilatkozatában azonban a barátnője, Sabie Reiche nem volt hajlandó választ adni arra a kérdésre, hogy hogyan működik a szexuális életük. A lány, aki a baleset után is a fiúval maradt, azt mondta, „egy utcán szembejövő random párnak sem teszik fel ezt a kérdést, és csak azért, mert a mi körülményeink mások, még nincs joguk az embereknek ezt firtatni”.

Nyitókép: Instagram

#Külföld#amputálás#ürítés#vese#baleset#targonca

Címlapról ajánljuk