Külföld

Megmentette rajongója életét az OnlyFans pornósztárja

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 24. 10:32

A korábban az egészségügyben dolgozó nő egy videós szexbeszélgetés közben valami furcsát vett észre rajta. 

Belle Grace az egészségügyet hagyta ott, hogy a fizetős szexoldalként ismertté vált OnlyFans egyik legsikeresebb sztárja legyen. Az életmentést azonban nem hagyta maga mögött. Ugyanis sikerült megmentenie egyik rajongója életét, miután videós szexbeszélgetéseik alatt feltűnt neki valami, és orvoshoz küldte a férfit.

Grace a Yahoo News híroldalnak elmondta, hogy a férfi már két éve volt az ügyfele, és rendszeresen beszélgettek egymással. Egy idő után aztán feltűnt neki, hogy a férfi egyik heréje jóval nagyobb, mint a másik, és elkezdte mondani neki, hogy vizsgáltassa ki magát egy orvossal. A pornósztár elmondta:

Négy-öt hétbe telt, mire sikerült meggyőznie.

A férfi ugyanis eleinte annyira kínosnak érezte, hogy nem akarta megnézetni magát egy orvossal. Amikor végül megtette, kiderült, hogy a hererák egy agresszív formája támadta meg, és heréjét azonnal el is távolították, hogy megakadályozzák a betegség terjedését.

A férfi a Yahoo-nak elmondta:

Nem tudok eléggé köszönetet mondani Belle-nek, hogy rávett arra, hogy megnézessem magam egy orvossal. Egyáltalán nem gondoltam, hogy bármi bajom is lenne.

Grace az OnlyFans egyik legsikeresebb modellje, aki évente nagyjából félmillió dollárt, azaz több mint kétszázmillió forintot keres a szexoldalon.

Az oldal, ami cukivá és trendivé tette a pornót 

Az OnlyFans egy 2016-ban alapított, előfizetés-alapú szolgáltatással foglalkozó oldal, amelyen keresztül a rajongók a kedvenc tartalomgyártóiktól kaphatnak képeket, videókat vagy akár személyes üzeneteket. A platform lényege, hogy az alkotók közvetlenül a követőiktől kapnak pénzt, ők pedig ezért cserébe tartalommal látják el őket. A laza szabályozásnak köszönhetően hirtelen nagyon sok szexmunkás, erotikus táncos és pornós talált otthonra az oldalon. Az oldal történetéről szóló cikkünket ide kattintva tudja elolvasni. 

Nyitókép: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

#Külföld#OnlyFans#életmentés#rák#hererák#pornósztár

Címlapról ajánljuk