Külföld

Videó: olyan gyorsan menekül az orosz tank, hogy lepotyognak róla az orosz katonák

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 9. 21:06

Egy szál ukrán katona tűnik fel az út szélén, akinél a tankparancsnok páncéltörő rakétát sejthetett. Más magyarázat nincs a furcsa eseményekre.

Különös videó terjed a közösségi médiában, amelyet egy meg nem nevezett ukrán település utcája fölött rögzített egy drón. A videó leírása szerint egy orosz T-72-es tankot látunk, amelynek tetején orosz gyalogos katonák utaznak. A tank eleve nagy sebességgel halad az utcán, amikor a tankparancsnok vagy a tank vezetője egyszer csak észrevesz az út mellett egy ukrán katonát.

Bár a videón nem látszik, elképzelhető, hogy az ukrán katonánál vállról indítható páncéltörő rakéta lehetett, amivel egymaga képes megsemmisíteni a páncélost.

Ekkor a tank őrült sebességgel kezd száguldani, valószínűleg azért, hogy minél hamarabb fedezékbe vonuljon. Ám a száguldás közben a szerencsétlen orosz gyalogosok elkezdenek sorban lepotyogni a tankról.

Amikor a páncélos eléri az utca végét, nagy sebességgel megpróbál befordulni, ám ekkor nekimegy egy fának.


A videó végén feltűnik a „Rendezte: Robert B. Weide” felirat, ami egy internetes mém. Robert B. Weide egy létező, hollywood-i forgatókönyvíró-rendező. A felirat egy olyan jelenetsorra utal, ami az ígéretes kezdet után káosszal végződik.

Nyitókép: Twitter

#Külföld#orosz-ukrán háború

Címlapról ajánljuk