Külföld

Egy magyar nevű nő és nyolcéves fia meghalt, amikor egy tóba zuhantak autójukkal Angliában

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 9:03

Egy kanyarban sodródott le az útról.

Meghalt egy 28 éves, feltehetően magyar származású nő és nyolcéves kisfia az angliai Cambridgeshire megyében, miután autójukkal egy kanyarban lesodródtak egy útról, és egy tóba zuhantak – jelentette a helyi sajtó, a rendőrség közlésére hivatkozva. R. Vivien és fia, Milan szombaton szenvedett balesetet a brit királyi légierő witteringi bázisa mellett, nem messze Stamford városától, ahol éltek.

Az ITV brit televízió cikke szerint az autót helyi idő szerint este negyed hét után vette észre egy arra járó ember a kis tóban. Az anyát és gyerekét tűzoltók emelték ki a vízben elmerült kék Ford Focusból. R. Vivien akkor már halott volt. Fiát a peterborough-i városi kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy anya és fia mennyi ideje voltak az elmerült autóban, amikor rájuk bukkantak. A rendőrség közölte: egyelőre nem tudják, hogy az autó hogyan került a kis tóba, és szemtanúk jelentkezését várják.

A tó egy kanyar végén található, és előtt egy kerítés volt, ami az ITV cikke szerint át volt szakítva, amikor munkatársaik kimentek a helyszínre.

Meghalt egy magyar nevű nő és nyolcéves fia, miután tóba zuhant autójával
A baleset helyszíne. Fotó: Google Street View

Egy helyi lakos a Daily Mailnek elmondta, hogy „nem ez volt az első eset, hogy egy autó beleesett a tóba az utóbbi években”. A Mail cikke szerint három évvel korábban egy ütközés után zuhant a tóba egy autó, de akkor senki sem sérült meg.

Nyitókép: Twitter / Peterborough Police

#Külföld#baleset#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk