Anyagi okokból nem tudott elválni férjétől, ezért álmában fejbe lőtteAz ötvenéves férfire lányai találtak rá az ágyban fekve.
Külföld

Anyagi okokból nem tudott elválni férjétől, ezért álmában fejbe lőtte

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 13:40

Az ötvenéves férfire lányai találtak rá az ágyban fekve. 

Halálbüntetéssel nézhet szembe egy negyvenéves amerikai nő, aki a hatóságok közlése szerint fejbe lőtte és megölte férjét, akitől anyagi okok miatt nem tudott elválni – jelentette a helyi sajtó. Melanie M. Biggins augusztus 31-én este ölte meg Kansas City-ben lévő otthonukban Etienne McEwant, akivel kilenc éve voltak házasok.

A rendőrséget a házaspár két kislánya értesítette, miután megtalálták apjuk holttestét a szüleik hálószobájában, az ágyon fekve. A 10 és 11 éves lányok a lövés zajára ébredtek, majd anyjukat a földszinten találták. A nő egy kanapén ült, és „úgy nézett ki, mint aki szellemet látott”. Ezután mentek be szüleik szobájába, és a lámpát felkapcsolva vették észre apjukat, aki egy vértócsában feküdt az ágyon.

Ekkor hívták a 911-es segélyhívót, majd átadták a kagylót anyjuknak, akit arra utasítottak, hogy kezdje meg az életmentést. A kiérkező rendőröket a két kislány fogadta a ház előtt.

Mint kiderült, Biggins egy revolverrel lőtte fejbe hátulról a férjét, egy párnán keresztül, majd azt állította a rendőröknek, hogy lövéshangra ébredt, és férjét sebesülten találta, hozzátéve, hogy a bejárati ajtót nyitva volt. A rendőrök hamar megtalálták a lakásban a gyilkos fegyvert, amiről kiderült, hogy Biggins az előző hónapban vásárolta egy zálogházban.

A hatóságok közlése szerint Biggins több mint egy éve járt egy másik férfival, és el akart válni a férjétől, de ezt anyagi okok miatt nem tudta megtenni. A nő ellen szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást, amiért vagy életfogytig tartó börtönbüntetéssel, vagy halálos ítélettel sújthatják.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: nemke / GettyImages

 

#Külföld#gyilkosság#emberölés#egyesült államok

Címlapról ajánljuk