Külföld

Videó: Putyint mintha táncba hívták volna a lábai, de ő csak kapaszkodott a székbe

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 13:22

Minden szempontból furcsa felvétel készült az orosz elnökről egy iskolai eseményen.

Vlagyimir Putyin orosz elnök iskolásokkal találkozott szeptember 1-jén, ahol előadta meglehetősen furcsa történelmi nézeteit. Elmesélte például, hogy a Krím-félszigeten élő gyerekek azt sem tudták, hogy Ukrajna és Oroszország egyazon államnak, a Szovjetuniónak volt a része, ahogyan azt sem, hogy az ukrán államiság a szovjetek előtt nem is létezett. Bár ilyen nevű ország valóban nem volt korábban, más államokban éltek a területen korábban is ukránok.

Arról is beszélt, hogy mindaz, amit Ukrajnában csinálnak a háború befejezését szolgálja. Arról persze nem beszélt, hogy a háborút ő maga kezdte el Ukrajna ellen, nem most, hanem már 2014-ben, amikor Oroszország megszállta az Ukrajnához tartozó Krím-félszigetet, amit azóta sem adott vissza az ukránoknak.

A The Sun cikke szerint azonban Putyin mintha most sem lett volna önmaga. A lába rángatózott, mintha táncba hívták volna az elnököt, aki közben a székébe süllyedve kapaszkodott a bútorban. Hogy mi lehet az igazság, azt döntse el ön, miután megnézte nyitóvideónkat.

#Külföld#vlagyimir putyin#oroszország#orosz-ukrán háború#Videó#láb

Címlapról ajánljuk