Külföld

Megszült egy nő, meghalt egy ló, és leszakadt a buszmegálló teteje a Notting Hill-i karneválon

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 29. 19:03

Mindez a londoni fesztivál egyetlen napján történt.

Szombaton elstartolt Európa legnépszerűbb karibi bulija, a Notting Hill-i karnevál, amelynek központi eseménye a zenés-táncos felvonulás, de számos kísérőprogramon is részt vehetnek az érdeklődők. Hétfőre a karnevál már véget is ért, de nem zajlott eseménytelenül a hétvége.

  • Vasárnap délután a karnevál helyszínén indult be a szülés egy nőnél. Az emberek és a mentők is a segítségére siettek, az interneten keringő videókon pedig hallható, hogy a rendőrök segítenek a nőnek, a háttérben pedig a tömeg üdvrivalgásban tör ki, hogy „megszületett a baba”. A mentőket vasárnap 18:45-kor hívták, a helyszínen ellátták a nőt és a babáját is, majd kórházba szállították őket. 
  • Vasárnap este összeesett és meghalt egy szolgálatban lévő rendőrségi ló. Az állat este 9 óra körül lett rosszul, késő este pedig a Metropolitan Police megerősítette, hogy a lovat a helyszínen halottnak nyilvánították. Az állat halálának okait még vizsgálják, de a rendőrség hozzátette, hogy a rendőrök nagyon szoros kapcsolatban vannak azokkal az állatokkal, amelyek mellett szolgálatot teljesítenek, így most gondolatban lovas kollégáikkal vannak. 
Leszakadt a buszmegálló teteje, meghalt egy rendőrségi ló, megszült egy nő a Notting Hill-i karneválon
Mike Kemp/In Pictures via Getty Images
  • Szintén vasárnap este egy körülbelül tízfős csoport felmászott egy buszmegálló tetejére a Ladbroke Grove negyedben, majd ott folytatták a táncot. Nagy tömeg gyűlt köréjük, az emberek éljeneztek és videókat készítettek, ám egy ponton beszakadt a buszmegálló teteje, a bulizók pedig a földre zuhantak. A rendőrség később közölte, hogy két ember könnyebb sérüléseket szerzett, de nem igényeltek kórházi ellátást. 

Nyitókép: Oli Scarff/Getty Images

#Külföld#notting hill#notting hill-i karnevál#karnevál#buszmegálló#szülés#

Címlapról ajánljuk