Temetésnek indult, gázolással tarkított tömegverekedés lett belőle, a halottat sem kíméltékMég egy sírkövet is feldöntöttek a kaliforniai búcsúztatón.
Külföld

Temetésnek indult, gázolással tarkított tömegverekedés lett belőle, a halottat sem kímélték

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 14. 19:43

Még egy sírkövet is feldöntöttek a kaliforniai búcsúztatón.

Óriási tömegverekedés tört ki egy San Franciscó-i temetésen, ahol húsz családtag esett egymásnak egy idős nő búcsúztatásán. Az augusztus 6-án történt perpatvar során húszezer dolláros kár keletkezett.

A balhét a rendőrség szerint egy testvérpár kezdeményezte, akik már évek óta rosszban voltak. A terstvérpár női tagjának barátja megpróbálta lenyugtatni a kedélyeket, amikor veszekedni kezdtek, ám ekkor a fiútestvér nekiesett.

Innentől már nem volt megállás, számos családtag kezdte csépelni egymást egyik vagy másik oldalon. 

A balhé egy pontján a fiútestvér beszállt az autójába, és megpróbálta elgázolni nővérét. Helyette egy másik nőt ütött el, akit kórházba szállítottak.

A férfinek sikerült egy vízvezetéket is eltalálnia a kocsival, aminek következtében eláradt a sír helye. Ezen felül sírköveket is fellökött, de még a halott nő koporsóját is sikerült fejre állítania. Miután kiszállt az autóból, az egyik családtag fejbe vágta a botjával, aminek következtében ő is megsérült.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#temetés#tömegverekedés#gázolás#rendőrség#kórház

Címlapról ajánljuk