Külföld

A rendőrség nem találja az anyát és három gyerekét, akiket Ezra Miller fogadott be

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 11. 8:27

Itt a szebb napokat is látott sztár újabb botránya.

Nyoma veszett annak a 25 éves anyának és három gyermekének, akik Ezra Miller Vermontban lévő farmján éltek. A rendőrség gyanúja szerint a színész tud a hollétükről, de nem árulja el a hatóságoknak, írja a People.

A portál szerint Miller azt állította, hogy a család elhagyta a farmját két hónappal ezelőtt, de a hatóságok azt gyanítják, a színész segítséget nyújt az anyának abban, hogy elkerülhesse a végzést, amely megfosztaná gyerekei felügyeletétől. 

Mint arról beszámoltunk, legutóbb azzal vádolták meg Millert, hogy betört egy Vermont állambeli házba, ahonnan alkoholos üvegeket lopott el.

 Az Igazság Ligája és a Legendás Állatok-trilógia sztárját korábban súlyos vádak érték, amik akár a karrierjébe is kerülhetnek. A színészt gyerekek manipulálásával vádolják, de az a hír is felröppent, hogy szexuális szektát alapított izlandi tartózkodása alatt. 

Korábban kétszer is letartóztatták, amiért egy rajongóját fojtogatta egy kocsmában, majd székkel dobott fejbe egy nőt, miután az kiutasította a lakásából.

Nyitókép: Han Myung-Gu/WireImage

 

#Külföld#ezra miller#rendőrség#vermont

Címlapról ajánljuk