Külföld

Interdimenzionális portál? Furcsa fény tartott lázban egy ausztrál kisvárost

rtl.hurtl.hu

2022. július 22. 20:58

Tucatnyi felvétel készült a rejtélyes jelenségről. 

Egy pillanatra megállt az élet az ausztráliai Mildura városában, aminek közelében egy rejtélyes, rózsaszín fény világította meg az eget július 19-én, kedden este. A furcsa jelenségről készült felvételek gyorsan terjedni kezdtek a közösségi oldalakon, ahol egymás után érkeztek a hasonlóan furcsa magyarázatok: földönkívüli invázió, a Stranger Things ötödik évada, esetleg egy becsapódó meteor, vagy megnyílt egy interdimenzionális portál.

Nagy bizarrul nézett ki, és fogalmunk sem volt arról, hogy mi lehet

mondta el az IFLScience című tudományos lapnak Tammy Szumowski, aki több felvételt is készített a szokatlan jelenségről.


A rejtély nem tartott sokáig. Másnap reggel a Cann Group nevű cég elárulta, hogy ők álltak a furcsa fény mögött. Az orvosi marihuánával foglalkozó cégnek ugyanis a környéken vagy titkos ültetvénye, annak a fényeit lehetett látni.

Magabiztosan állíthatjuk, hogy nem napkitörés volt, vagy egy interdimenzionális portál

– írta a cég a Twitter-oldalán. 


A Cann Group vezérigazgatója az ABC ausztrál televíziónak nyilatkozva közölte, hogy egy új csarnokot kezdtek el használni, és a növények növekedését segítő lámpák fényeit lehetett látni, amik rózsaszín fényt bocsájtanak ki. Peter Crock elmondta, hogy normál esetben a lámpák fényeit sötétítő redőnyök takarják el a naplemente után, de aznap este nem csukódtak be.

A cég titokban tartja, hogy pontosan hol is található az ültetvény, és Crock még azután sem árulta el a helyszínt, hogy a fények elég jól leszűkítették, merre lehet.

Nyitókép: Facebook / Leanne Jane Heffernan

#Külföld#fény#ausztrália#rejtély#marihuána

Címlapról ajánljuk