Külföld

Szex közben halhatott meg egy brit rögbijátékos, partnere súlyos sérülésekkel került kórházba

rtl.hurtl.hu

2022. július 20. 9:43

A 40 éves férfi holttestét egy olasz hotelszobában találták meg, miután barátnője félmeztelenül és csurom véresen sikoltozva rohant ki a folyosóra. 

Feltehetően egy félresikerült szexjáték közben halhatott meg szívrohamban Ricky Bibey volt brit rögbijátékos, akinek holttestét szombat reggel találták meg az olaszországi Firenze egyik luxusszállodájának szobájában – jelentette a brit sajtó. Bibey egy 43 éves manchesteri nővel volt a hotelben, akit súlyos állapotban szállítottak kórházba, ahol több órán át tartó műtéten esett át, és egyelőre nem tudták kihallgatni az olasz hatóságok.

A pár pénteken érkezett meg az olasz városba, majd miután becsekkoltak a szállodába, az estét a városban töltötték, és nagyjából hajnali kettő órakor „jókedvűen” tértek vissza a hotelszobájukba. A rendőrség szombat reggel, nagyjából nyolc órakor értesítették a szálloda dolgozói, miután Bibey partnere félmeztelenül és véresen rohant ki a folyosóra, üvöltve kérve segítséget, a szintén vérfoltokkal teli szobában pedig megtalálták a férfi holttestét.

Rejtély, hogy mi történt

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi is okozta Bibey halálát, akinek testén több sérülést is találtak, de egyik sem volt halálos. A The Times című brit lap információi szerint a hatóságok arra gyanakodnak, hogy egy szexjáték közben szívrohamot kapott. A férfi boncolását a hét második felében fogják elvégezni.

Közben a partnerét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A beszámolók szerint a nő a nyakán is megsérült és vérveszteség miatt kellett megműteni. A nő a Daily Mail című brit bulvárlap információi szerint stabil, de súlyos állapotban van, és a hatóságok egyelőre nem tudták kihallgatni. A nő csak vasárnap tudta meg a rendőröktől, hogy Bibey meghalt, és a hír sokkolta.

A Mail közölte, hogy a helyi ügyészség emberölés miatt indított eljárást az esettel kapcsolatban ismeretlen tettes ellen, de a lapnak egy olasz ügyészségi forrás elmondta, ez kötelező formalitás volt, mert egy megmagyarázhatatlan halálesettel állnak szemben.

Az ügyészség egyelőre annyit tud biztosan, hogy a páros szexelni kezdett, amikor visszatértek a szállodai szobájukba, de az már nem tudni, hogy utána pontosan mi is történt, mivel mindkettőjük testén több sérülést találtak, amik lehettek védekezés közben szerzett sebesülések is, vagy egy félresikerült szexjáték eredményei is.

A Mailnek az ügyészségi forrás elmondta, hogy csak a kórházban ápolt nő tudja majd elmondani, hogy mi történt, de ő várhatóan még napokig nem lesz olyan állapotban, hogy ki tudják hallgatni.

Nyitókép: Ricky Bibey egy 2009-es felvételen. Fotó:  Adam Davy - PA Images via Getty Images

#Külföld#szex#haláleset#olaszország#egyesült királyság#rögbijátékos#ricky bibey

Címlapról ajánljuk