Külföld

Szülei szeme láttára öltek meg majmok egy négy hónapos csecsemőt

rtl.hurtl.hu

2022. július 20. 11:28

Az indiai család a saját házukban volt, a tetőteraszon, amikor a majmok rájuk támadtak, és a gyereket ledobták a harmadik emeletről. 

Meghalt egy négy hónapos kisfiú Indiában, miután majmok támadtak szüleire, és ledobták a családi ház harmadik emeletéről – jelentette az indiai sajtó. Az eset július 15-én, pénteken történt az Uttar Prades államban található Dunka faluban – erősítették meg a PTI indiai hírügynökségnek a helyi hatóságok.

A 25 éves Nirdesh Upadhyay a helyi sajtónak elmondta, hogy a feleségével és négy hónapos gyerekével a tetőteraszon sétálgattak, amikor egy csapat majom jelent meg, és rájuk támadtak. A Times of India beszámolója szerint azért voltak a tetőn, hogy friss levegőn legyenek, mert a településen szünetelt az áramszolgáltatás.

Feleségének még sikerült lemenekülnie a lépcsőn, de a férfit körbevették a majmok, és menekülés közben elejtette a karjában lévő gyermeket, és a kicsit a majmok elkapták, mielőtt a férfi magához tudta volna venni. Ezután a majmok fogták, és ledobták a kisfiút háromemeletes ház tetőjéről. A gyerek azonnal meghalt.

Az esettel kapcsoltban vizsgálatot indított a helyi erdészeti hivatal.

Nyitókép: Majmok ülnek egy út szélén Indiában 2022. január 12-én. Fotó: Nasir Kachroo/NurPhoto via Getty Images

#Külföld#majom#csecsemő#gyilkosság#india#tető

Címlapról ajánljuk