Kölcsönökből fedezik az üzemanyagot, hogy rákos lányuk megkaphassa a kezeléseketA 15 éves, csontrákkal küzdő lány szülei mindent megtesznek, hogy javuljon gyermekük állapota.
Külföld

Kölcsönökből fedezik az üzemanyagot, hogy rákos lányuk megkaphassa a kezeléseket

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 11:50

A 15 éves, csontrákkal küzdő lány szülei mindent megtesznek, hogy javuljon gyermekük állapota.

Jinger Vincentet egy éve diagnosztizálták csontrákkal. Az Indianaban élő tinin azóta több orvosi beavatkozást is végrehajtottak: megműtötték a tüdejét és a combcsontját, valamint kemoterápiás kezelést is kapott – írta meg a People magazin. Az egyes kezelésekhez azonban több száz kilométert kell utazniuk, ami a jelenlegi, igen magas üzemanyagárak mellett megterhelő kiadásokat jelent a család számára. A beteg lány szülei nemrég a nyilvánossághoz fordultak történetükkel, hogy erőt merítsenek az emberek jóindulatából, és segítséget kapjanak. 

A CBS News-nak elárulták: heti több mint 200 dollárjukba kerül csak az üzemanyag, ami átszámolva közel 80 ezer forint. Annak érdekében, hogy fedezni tudják kiadásaikat, rövid lejáratú, magas kamatozású kölcsönöket vettek fel. Ráadásul az élelmiszerre szánt kiadásaikat is csökkenteniük kellett.

Először kifizetjük a jelzáloghitelt, majd a számlák nagy részét, és a nap végén nem marad pénz az üzemanyagra. Ezért folyamodtunk az azonnali pénzszerzéshez, ami jelenleg a legjobb barátunk

– nyilatkozta a lány édesanyja és édesapja, Analiza és Keith Vincent.

A szülők munkatársai adománygyűjtést szerveztek, hogy így támogassák a beteg lány gyógyulását, aki korábban aktívan sportolt, imádott röplabdázni és softballozni. Keith és Analiza számára embertpróbáló időszak ez, azonban elszántak, hogy mindent megtegyenek lányuk egészsége érdekében:

Nem aggódunk, ha bizonyos dolgokra nem futja. Számunkra ő most a legfontosabb.

Nyitókép: Virojt Changyencham / Getty Images

#Külföld#rák#betegség#üzemanyag#kölcsön#kemoterápia

Címlapról ajánljuk