Külföld

Putyinnak újabb lánya születhet titkos szeretőjétől, ám nagyon nem örül neki

rtl.hurtl.hu

2022. július 10. 14:51

Az orosz elnök szerint már így is elég gyereke van. Szám szerint állítólag már öt, de hivatalosan csak kettő.

Vlagyimir Putyin állítólagos titkos szeretője, Alina Kabajeva már a harmadik gyerekét várja az orosz elnöktől – állítja a General SVR Telegram-csatorna, amelyet a Daily Mail cikke szerint Putyin környezetét jól ismerő bennfentesek kezelnek. Az olimpiai bajnok tornásznővel kapcsolatát a diktátor sohasem ismerte el, pedig Kabajeva a most érkező lánygyermek mellett egyes beszámolók szerint már két fiúval ajándékozta meg a 69 éves Putyint.

A ritmikus sportgimnasztikában olimpiai aranyat szerző 39 éves Kabajevát egy időben „Oroszország leghajlékonyabb nőjének” nevezték. Ahogy az alábbi, a 2003-as budapesti világbajnokságon készült tévéközvetítésben is látható, nem alaptalanul nevezték így a gyönyörű tornászt.


Putyin Kabajevától származó első fia 2015-ben születhetett teljes titokban, majd állítólag 2019-ben született a második fiú Moszkvában. A diktátor egyik szülésnél sem volt jelen és továbbra is titkolja, hogy házasságon kívüli gyermekei születtek volna. Az új gyerek fogantatásától állítólag Putyin egyáltalán nem volt elragadtatva, mert szerinte már van elég gyereke.

A terhességről szóló híreknek némileg ellentmond, hogy Kabajevát legutóbb egy hónapja látták a fekete-tengeri üdülőhelyen, Szocsiban egy ritmikus sportgimnasztika edzőtáborban. A Moszkovszkij Komszomolec hírportál szerint jelentősen fogyott.

Putyinnak hivatalosan csak két lánya van, akik volt feleségétől, Ljudmila Putyinától születtek: a 37 éves Maria és a 35 éves Katerina. Az elnök 2013-ban, 30 év házasság után vált el Ljudmilától.

A Kabajeva-gyerekeken kívűl meg nem erősített hírek szerint van egy negyedik, házasságon kívül született gyereke is, a jelenleg 18 éves Luiza Rozova, aki a takarítónőből lett multimilliomos, 45 éves Szvetlana Krivonogikh lánya. A nő egy nagy orosz bank résztulajdonosa, akit a leggazdagabb orosz nőnek tartanak. Rozova elismerte ugyan, hogy valószínűleg hasonlít a fiatal Putyinra, de sem ő, sem anyja nem ismerte el a diktátor apai szerepét.

Nyitókép: Vlagyimir Putyin egy ismeretlen orosz anya gyermekét öleli magához Moszkva mellett 2020. március 6-án. / Getty Images

#Külföld#vlagyimir putyin#gyerek

Címlapról ajánljuk