Három rendőr és egy rendőrkutya meghalt egy lövöldözésben az Egyesült ÁllamokbanEgy családi belüli erőszakkal gyanúsított férfit próbáltak elkapni.
Külföld

Három rendőr és egy rendőrkutya meghalt egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

rtl.hurtl.hu

2022. július 3. 7:24

Egy családi belüli erőszakkal gyanúsított férfit próbáltak elkapni.

Az Egyesült Államokban Kentucky államba egy lövöldözés során meghalt három rendőr és egy rendőrkutya – írja a BBC. A rendőrök egy körözött férfit próbáltak elkapni, akit családon belüli erőszakkal vádolnak. A rendőrség végül elkapta a 49 éves gyanúsítottat.

A Floyd megyei seriff, John Hunt elmondta, hogy a tisztek pokoli körülményeket tapasztaltak, mikor megérkeztek a férfi otthonába. A Kentucky keleti részén fekvő Allen nevű, mindössze 166 lakosú településen lövöldözés tört ki, mikor megpróbálták elkapni a férfit. 

Az amerikai idő szerint csütörtök esti tűzharc során az életét vesztette Ralph Frasure, William Petry és Jacob Chaffins. Meghalt Chaffins rendőrkutyája is, Drago.

A rendőrök gyilkosát, Lance Storzot már nemcsak családon belüli erőszakkal, hanem rendőrgyilkossággal és gyilkossági kísérlettel is vádolják. Az ügyben jelenleg is nyomoznak, Storz előzetes letartóztatásba került.

Nyitókép: illusztráció / iStock / Getty Images

#Külföld#usa#egyesült államok#lövöldözés#kentucky#rendőrkutya#rendőr#meghalt

Címlapról ajánljuk