Meztelen fotókkal gyűjtenek pénzt ukrán nők az ukrán hadseregnekMár több mint 260 millió forintnak megfelelő összeggel támogatták így az oroszok elleni háborút.
Külföld

Meztelen fotókkal gyűjtenek pénzt ukrán nők az ukrán hadseregnek

rtl.hurtl.hu

2022. június 27. 13:25

Már több mint 260 millió forintnak megfelelő összeggel támogatták így az oroszok elleni háborút. 

Adományokért cserébe meztelen fotókat küldenek magukról ukrán nők, valamint pár férfi is, hogy így gyűjtsenek pénzt az Ukrajnára támadt orosz hadsereg ellen küzdő ukrán erőknek, valamint segélyszervezeteknek – írta a Business Insider. A fizetős erotikus tartalmakat nyújtó OnlyFans oldalhoz hasonló szolgáltatásnak a TerOnlyFans nevet adták, ahol a „Ter” az ukrán területvédelmi erők rövidítése.

Az oldal ötlete a háború kitörésekor Kijevben élő, fehérorosz Nasztazia Naszkótól származik. A 23 éves nő a háború első napjaiban próbált segítséget szerezni Harkiv városában rekedt ismerősének: valakit, aki autóval ki tudná hozni az ostromlott városból.


Amikor a Twitter-oldalán közzétett segítségkérésre senki sem jelentkezett, félig viccesen felajánlotta, hogy küld magáról egy meztelen képet annak, aki segít neki. Öt percen belül már több mint tíz üzenete volt – mondta el a nő az Insidernek. Ismerősét végül ki is menekítették, miután egy férfinek elküldte az ígért képet.


Innen jött az ötlet, hogy meztelen fotókkal gyűjtsenek pénzt az ukrán erőknek, és egy barátnőjével együtt március 8-án el is indították a TerOnylyFans. Az oldalon az Insider cikke szerint már 35 nő és három férfi pucér fotóiért lehet fizetni, akik közül csak tízen dolgoztak korábban az OnlyFansen. A többiek átlagemberek, akik önkéntesként jelentkeztek, hogy segítsenek Ukrajnának.


Naszko az Insidernek elmondta, hogy az adományok többsége Ukrajnából érkezik, de kaptak pénzt több más európai országból is. A lap cikke szerint három hónap alatt több mint 260 millió forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze, amit teljes egészében az ukrán háborús erőfeszítésekre ajánlanak fel: a legnagyobb részét az ukrán hadsereg kapja, valamint menekültekkel foglalkozó segélyszervezetek és állatmenhelyek.

Nyitókép: Instagram/ evrlstng_winter/ zarka_13 / iamkatarinavesna

#Külföld#orosz-ukrán háború#teronlyfans#onlyfans#meztelen képek#fotók#fényképek#adomány

Címlapról ajánljuk