Külföld

Válik a 91 éves Rupert Murdoch és Jerry Hall modell

rtl.hurtl.hu

2022. június 23. 7:25

A médiamogul vagyonát 14 milliárd fontra becsülték.

A milliárdos médiamogul Rupert Murdoch és Jerry Hall, egykori topmodell a hírek szerint válni készülnek, számolt be a Guardian a New York Times értesülései alapján. 

A New York Times két névtelen forrásra hivatkozva számolt be a közelgő válásról. Murdoch szóvivője nem nyilatkozott az ügyben, Hall stábját pedig nem tudták elérni. 

Az ausztrál származású Murdoch korábban háromszor volt házas. Hall 1990-ben ment hozzá Mick Jaggerhez, akitől négy gyermeke született, de a frigyet kilenc évvel később érvénytelenítették, így hivatalosan első házasságát Rupert Murdochal kötötte. 

A New York Times szerint a Murdochhoz közel álló személyek meglepődve értesültek a házasság végéről, amely lehetővé tette Lachlan Murdochnak – Rupert legidősebb fiának –, hogy jelentősebb szerepet vállaljon az olyan sajtótermékek irányításában, mint az amerikai Fox News és a Wall Street Journal.

Az akkor 84 éves médiamágnás és az 59 éves korábbi szupermodell 2016-ban, a Times születésekről, halálozásokról és házasságokról szóló szekciójában jelentették be eljegyzésüket. Murdochnak Hall lett a negyedik felesége, 2016-ban, Londonban házasodtak össze. 

A Daily Mail szerint Ruper Murdoch vagyona 14 milliárd font, átszámítva nagyjából 6417 milliárd forint.

Nyitókép: Emma McIntyre / VF19 / WireImage

#Külföld#rupert murdoch#jerry hall#válás

Címlapról ajánljuk