Külföld

Videó: eszméletlenre vertek egy lengyel bevándorlót Londonban

rtl.hurtl.hu

2022. június 22. 11:55

Származása miatt támadtak rá. 

Eszméletlenre vert két férfi egy 31 éves lengyel bevándorlót Londonban, nem sokkal azután, hogy megérkezett a brit fővárosba – közölte a helyi sajtó. Kamil Sobala aznap repült be az Egyesült Királyságba, és éppen csak leszállt Londonban a távolsági buszról, amikor a támadás történt.

A férfi elmondta, hogy egy pub előtt haladt el, és útba igazítást akart kérni két öltönyös férfitól, hogy megtudja, merre találja a metróállomást. A két férfi megkérdezte tőle, hogy honnan származik, és amikor közölte velük, hogy Lengyelországból érkezett, azonnal ütni kezdték.

Az esetet a pub egyik vendége videóra vette. A felvételen látni, ahogy az egyik öltönyös férfi ököllel üti a földön heverő férfit, miközben a másik zsebre dugott kézzel áll mellette, és nézi a verést, ami mindössze pár perccel azután történt, hogy megérkezett a brit fővárosba.


A Daily Mail cikke szerint a férfit eszméletlenre verték. Sobala elmondta, hogy a június 18-án, szombaton történt eset óta még a boltba sem mer lemenni, nem tud aludni és fájdalmai vannak. Most abban reménykedik, hogy a rendőrök el tudják fogni a két férfit, akiről a közösségi oldalakon terjednek felvételek.

A rendőrség a helyi sajtónak elmondta, hogy nyomozást indítottak az esettel kapcsolatban, és már beszéltek is az áldozattal, valamint a szemtanúkkal.

Nyitókép: DailyMail

 

#Külföld#egyesült királyság#london#lengyel#lengyel bevándorló#verés

Címlapról ajánljuk