Külföld

Fél év pokol: kinyomták a szemét, kivágták a nyelvét egy 22 éves nőnek

rtl.hurtl.hu

2022. június 19. 14:30

Összeköltözött egy 59 éves férfival, aki aztán fogva tartotta, rendszeresen megerőszakolta és szétvagdosta. 

Letartóztattak egy 59 éves férfit az amerikai Kalifornia államban, aki a hatóságok közlése szerint fél éven át kínzott otthonában egy 22 éves nőt – jelentette a helyi sajtó. A nő június 9-én, csütörtökön éjszaka tudott elmenekülni a Chino Hills városában található házból, és egy közeli parkban pár perccel később rendőröknek elmondta, hogy mi történt vele.

A rendőrök azonnal házkutatási parancsot szereztek, mivel a nő testén olyan sérülések voltak, amik alátámasztották állításait, de Peter Anthony McGuire akkor már elmenekült. A férfit szombat reggel egy másik városban található házában fogták el. A férfi elbarikádozta magát az épületben, de a rendőrség kommandós egységének a garázsajtót betörve sikerült bejutni a házba, és letartóztatták.

A rendőrség közlése szerint a meg nem nevezett áldozat önként költözött be a férfihoz, aki ezután fogva tartotta, és nem engedte távozni. McGuire az elkövetkező fél évben a rendőrség jellemzése szerint „szadista” kínzásoknak tette ki a nőt.

A beszámoló szerint a férfi egyebek mellett kivájta a nő egyik szemét, „kivágta és használhatatlanná tette a nyelvét”, valamint „megvágta az orrát, ajkát és a fülét”. Emellett rendszeresen megerőszakolta.

A szomszédok a helyi sajtónak azt mondták, rendszeresen hallottak zajokat az házból, de azt gondolták, hogy csak egy pár veszekedését hallják.

A 22 éves nőt kórházba szállították. Pontos állapotáról nem közöltek részleteket.

A férfi ellen közben tíz vádpontban indítottak eljárást. A hatóságok gyanúja szerint több áldozata is lehetett.

Nyitókép: ABC7

 

#Külföld#kalifornia#kínzás#nemi erőszak

Címlapról ajánljuk