Külföld

Lefejezte nyolc hónapos terhes barátnőjét egy férfi

rtl.hurtl.hu

2022. június 15. 12:05

A 22 éves amerikai nő fejét ezután a háza előtt lévő kukába dobta. A nő holttestére édesanyja talált rá. 

Letartóztattak egy 22 éves férfi az amerikai Illinois államba, miután a rendőrség közlése szerint lefejezett egy, a terhessége 8. hónapjában lévő nőt, akivel az elmúlt években időközönként járt – jelentette a helyi sajtó. Deundrea S. Holloway ellen kétrendbeli szándékos emberölés, holttest feldarabolása és egy sor másik vád alapján indítottak eljárást.

Liese Dodd holttestét június 9-én, csütörtökön találták meg Alton városában lévő házában. Az édesanyja bukkant rá, aki azután kereste fel otthonában, hogy egy ideje nem hallott felőle – mondta el a város rendőrkapitánya. Marcos Pulido, aki csak „szörnyetegként” említette a gyanúsítottat, kijelentette:

Minden gyilkosság abszolút szörnyű, de ami a 22 éves Liese Doddal történt, az förtelmes.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a nő fejét a ház előtt álló kukában találták meg. A Dodd júliusban szülte volna meg gyermekét, barátai már a babaváró bulit szervezték neki. A hatóságok azt nem közölték, hogy a nőt halála után, vagy élve fejezte le gyilkosa.

Pulido elmondása szerint Dodd és Holloway az elmúlt két évben többször is jártak, majd szakítottak. A férfit Gillespie városában tartóztatták le egy másik ügy miatt, és csak utána derült ki, hogy körözik a gyilkosság miatt. A férfi óvadékát kétmillió dollárban állapították meg.

Nyitókép: Facebook / Alton Police Department

 

#Külföld#gyilkosság#emberölés#lefejezés#terhes nő#egyesült államok

Címlapról ajánljuk