külföld

Videón, ahogy egy busznyi munkás szétveri a nőre támadó rablót

rtl.hurtl.hu

2022. június 13. 8:00

A támadó még el tudott menekülni, de végül elkapták.

Letartóztattak Brazíliában egy 22 éves férfit, aki megpróbált az utcán kirabolni egy nőt, de a rablást egy arra járó buszról leszálló munkások megakadályozták. Mindezt egy térfigyelő kamera is rögzítette – közölte a helyi sajtó.

A június 6-án, az ország keleti részén található Itabira városában készül felvételen látni, ahogy a rabló követi a 36 éves nőt, majd odaérve hozzá megpróbálja elvenni a táskáját. A nő azonban ellenáll, amire a férfi lökdösni és fenyegetni kezdi, és rángatja a táskáját.

Ekkor jelenik meg a képen a busz, ami előbb lelassít, majd megáll, és többi férfi száll le róla, akik bekerítik a láthatóan megszeppent férfit, majd ütni kezdik, a földre lökik és ott többször megrúgják.


Bár a 22 éves rabló elmenekült a helyszínről, a rendőrök az otthonában elfogták – közölte a helyi rendőrség. Letartóztatták a férfi 25 éves barátját is, aki szintén látható a felvételen, ahogy egy üveggel fenyegeti a barátjára támadt munkásokat. A rendőrség közölte azt is, hogy a megtámadott nő nem sérült meg, és végül nem tudtak ellopni tőle semmit.

Nyitókép: Twitter/ Record TV Minas

#külföld#rabló#munkások#verés#busz#brazília

Címlapról ajánljuk