Külföld

Pörgős és izgalmas politikai krimit készít egy párnamogul arról, hogy igazából Donald Trump nyerte a 2020-as elnökválasztást

rtl.hurtl.hu

2022. június 13. 12:22

Korábban már dokumentumfilmet is készített ugyanerről az összeesküvéselméletről.

Egész estés játékfilmmel bizonyítaná be Mike Lindell, a párnákat forgalmazó MyPillow vezérigazgatója, hogy igazából Donald Trump nyerte a 2020-as amerikai elnökválasztást.

A Selection Code című film „történelmi jelentőségű” premierje július 16-án lesz. Az azt az összeesküvéselméletet veszi alapul, hogy Joe Biden és a demokraták minden eddiginél nagyobb választási csalást hajtottak végre a voksoláson, hogy megváltoztassák az eredményt.

A film „egy politikai thriller lesz, ami felfedi az Amerika túléléséhez kulcsfontosságú titkot”, jellemezte az alkotást az Insidernek. „Nem a múlt korrekciójáról, hanem a jövő korrekciójáról szól. Ha megnézed a Selection Code-ot, soha nem akarsz majd egy gépet sem a szavazatod közelébe engedni”, írja a film hivatalos honlapja.

Lindell azt állítja, hogy habár ő állta a film költségeit, a tartalmába nem szólt bele. A produkcióért a szélsőjobbos véleményvezér, Lara Logan volt a felelős.

Lindell korábban több filmre is költött pénzéből, amiben konteókat népszerűsített. Egy 2021-es, öt nap alatt összedobott dokumentumfilm azt állította, hogy Kína juttatta Joe Bident a hatalomba.

Nyitókép: Joe Raedle / Getty Images

#Külföld#donald trump#2020#választás#csalás#joe biden#film

Címlapról ajánljuk