Külföld

Nem bírta tovább: egy 89 éves férfi megölte feleségét

rtl.hurtl.hu

2022. június 10. 13:24

Egy ideje már nem jött ki egymással a seattle-i idős házaspár. 

Egy ideje már nem jöttek ki egymással, ezért egy vita után agyonlőtte feleségét egy 89 éves férfi az amerikai Seattle városában – jelentette a Fox13 televízió. A gyilkosságról azután szerzett tudomást a rendőrség, hogy a férfi besétált a rendőrségre, és bevallotta, hogy mit tett.

Isaac Ealy a rendőröknek elmondta, hogy pár nappal korábban, egy vitát követően ölte meg 83 éves feleségét: fogta magát, lement a pincébe, ahol magához vette elzárt sörétes puskáját, majd a fürdőszobában agyonlőtte a nejét. Ezt követően továbbra is a házukban élt, miközben felesége holtan feküdt a fürdőszobában. A helyiséget a férfi közben többször is használta vécézésre.

Amikor a rendőrök kiérkeztek a házhoz, a fürdőben megtalálták a rendőrségi jelentésben szereplő jellemzés szerint „egyértelműen halott” nőt, akinek hasán lőtt sérülést találtak.

A férfi a rendőröknek elmondta, azért jelentette az esetet, mert amikor felesége fia kereste a nőt, rájött, hogy halálát nem tudja majd eltitkolni a család elől. Állítása szerint mostohafia érdekében adta fel magát. Így ugyanis meg tudta akadályozni, hogy a fiú bajba kerüljön, ha meg akarná bosszulni rajta, hogy megölte az édesanyját.

A férfit letartóztatták, és kétmillió dolláros óvadék kifizetése ellenében védekezhet csak szabadlábon az ellene felhozott emberölési vád ellen.

A Fox13 az esettel kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy Seattle városában jelentősen megnőtt a családon belüli erőszakban meghalt emberek száma a koronavírus-járvány alatt.

Nyitókép: Fox13

#Külföld#gyilkosság#emberölés#egyesült államok#családon belüli erőszak

Címlapról ajánljuk