Külföld

Videón, ahogy egy fiatal nő barátja elszalad a rablók elől, és magára hagyja párját

rtl.hurtl.hu

2022. június 5. 7:56

Térfigyelő kamera rögzítette az esetet egy mexikói városban. 

Egy pillanatig sem habozott, és mint a nyúl elszaladt egy fiatalember, és magára hagyta barátnőjét, amikor motoros rablók támadtak rájuk a mexikói Ecatepec városában – írta a helyi sajtó. Az esetről egy térfigyelő kamera készített felvételt, ami bejárta a nemzetközi sajtót.

A videón látni, ahogy a pár békésen sétál kézenfogva az utcán, amikor egy motor áll meg mellettük, rajta két emberrel. A fiatal nő barátja azonnal tudta, hogy mi fog történni, és azonnal elengedte barátnője kezét, és gyorsan elmenekült a helyszínről, egyedül hagyva kedvesét a rablókkal.


A rablók hagyták szaladni a fiatalembert, és a nőhöz fordultak, aki ellenállás nélkül át is adta nekik mobiltelefonját. A rablók ezután elmenekültek, a nő pedig tovább sétált, arra, amerre a barátja szaladt.

Az eset a helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint május 21-én történt. Arról nem írtak, hogy a rablókat elfogták-e. A párt nem azonosították, így nem lehet tudni, hogy kapcsolatuk megsínylette-e, hogy barátja otthagyta a rablók prédájának barátnőjét.

Nyitókép: Twitter/Alerta_Ecatepec

#Külföld#rablás#mexikó#pár#menekülés#magára hagyta

Címlapról ajánljuk