Külföld

Holtan találtak egy volt katari hercegnőt Marbellában

rtl.hurtl.hu

2022. május 31. 18:19

Kasia Gallanio halálát kábítószer-túladagolás okozhatta.

Holtan találtak egy volt katari hercegnőt a spanyolországi Marbellában. A 45 éves Kasia Gallanio holttestét a rendőrök fedezték fel otthonában vasárnap – számolt be a Sky News a francia Le Parisienre hivatkozva.

Kasia Gallanio a harmadik felesége volt Abdelaziz bin Khalifa al-Thaninak, a katari emír 73 éves nagybátyjának, aki 1992 óta száműzetésben él Franciaországban, mert puccskísérlet szervezésével vádolták.

2004-ben házasodtak össze, három lányuk született, akik elhelyezéséért tíz évig pereskedtek. A férfival szemben felmerült, hogy szexuálisan zaklatta legidősebb lányát, ő viszont tagadott. A három gyermek most egy fényűző párizsi negyedben él apjával, miután az anyjuktól megtagadták a felügyeleti jogot.

A lengyel származású, Los Angelesben született Kasia Gallanio a pár marbellai otthonába költözött. Depresszióval és alkoholproblémákkal küzdött. Bár a halottvizsgálatnak még nincs hivatalos eredménye, a rendelkezésre álló információkból kábítószer-túladagolásra lehet következtetni. Holttestén fizikai erőszaknak nem volt nyoma.

Nyitókép: Instagram / Kasia Gallanio

#Külföld#meghalt#spanyolország#marbella#katar#hercegnő#túladagolás

Címlapról ajánljuk