Külföld

A szexuális zaklatással vádolt András herceg mindennap látogatja II. Erzsébetet, hogy kiengesztelje

rtl.hurtl.hu

2022. május 24. 7:13

Van miért, szégyent hozott a királyi családra.

András herceg mindennap meglátogatja II. Erzsébetet a windsori kastélyban, hogy kiengesztelje a botrány miatt, amit a Jeffrey Epsteinhez köthető szexuális zaklatásos ügye okozott – írja a Daily Mail.

Mint arról beszámoltunk, András herceg, II. Erzsébet királynő harmadik gyermeke, az év elején visszaadta anyjának katonai címeit és uralkodói elismeréseinek egy részét. Mindez egy nappal azután történt, hogy elbukott a yorki herceg ügyvédeinek próbálkozása, hogy ejtsék az ellene szexuális zaklatás miatt indított polgári pert. 

András herceg és vádlója, Virginia Giuffre végül peren kívüli megállapodást kötött. Virginia Giuffre azzal vádolta a herceget, hogy három alkalommal is szexuálisan zaklatta őt, amikor 17 éves volt. A herceg a vádat mindvégig tagadta.

András jóvá akarja tenni, amit a királyi családnak okozott, ezért mindent megtesz, hogy a lehető leggyakrabban találkozhasson a királynővel. A család többi tagja azonban azon a véleményen van, hogy távol kéne tartania magát a reflektorfénytől, csöndben kéne maradnia, miután ilyen szégyent hozott a királyi családra

– nyilatkozta a királyi család egy bennfentese.

Nyitókép: Christopher Furlong - WPA Pool/Getty Images

 

#Külföld#andrás herceg#jeffrey epstein#szexuális zakaltás#erzsébet királynő

Címlapról ajánljuk