Külföld

Folyamatosan megerőszakolta saját húgától született lányait a férfi

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 15:27

Négy generáció, tucatnyi nemi erőszak, és emberek, akik egyszerre testvérei, szülei és nagybátyjai egymásnak.

Csak „vérfertőző farmnak” hívta a sajtó azt az ausztráliai létesítményt, ahol egy 38 tagú, a kelleténél összetartóbb família élt. A középpontban Tim Colt állt, akinek saját húga, June hét gyermeket szült.

A férfi később több lányát is megerőszakolta, ebből szintén számos gyerek született. A klán amúgy is szegénységben élt, a hatóságok pedig legalább 11 vérfertőzésből született gyereket találtak, akik sátrakban, víz és áram nélkül éltek.

A gyerekeknek álnevet adtak a hatóságok, és biztonságba helyezték őket. Az 5 és 12 év közötti gyerekek komoly fejlődési rendellenességektől szenvedtek, és beszélni sem tudtak rendesen. A családnak végül nyolc tagját vitték el bilincsben a farmról, ami „bűzlött az ürüléktől és a vizelettől”.

A 2012-ben kirobbant ügynek már folyik a tárgyalása: eddig a Martha nevű családtagot ítélték el, akinek öt gyereke született valamelyik rokonától – valószínűleg a bátyjától. Egy másik családtagot azért találtak bűnösnek, mert megerőszakolta az unokahúgát, aki egyben a féltestvére is volt.

Az áldozat arról beszélt, hogy „egy szektában” élt, és a nagynénjei, nagybátyjai és unokatestvére mind szexeltek egymással.

A vérfertőzésről született tanulmányok szerint a testvérektől származó gyerekek esetében 20-36 százalék az esély a halva szülésre, vagy a fogyatékosságra.

A vérfertőzés a legtöbb országban illegális, de egy német testvér/házaspár már évek óta azért küzd, hogy azt ismerjék el a törvények.


Nyitókép: YouTube

#Külföld#vérfertőzés#colt#család#ausztrália#bíróság#nemi erőszak

Címlapról ajánljuk