Külföld

Azért hívogatta a 911-et, hogy tartóztassák le Joe Bident – őt tartóztatták le

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 13:52

Egy kaliforniai férfi több alkalommal is tárcsázta a 911-et, majd követelte, tartóztassák le az Egyesült Államok elnökét.

Múlt vasárnap fogtak el a rendőrök egy huszonkilenc éves kaliforniai férfit, miután folyamatosan hívogatta a hatóságokat a 911-es vészhelyzeti számon – nem sürgős ügyekben. Az ügyintéző az első pár hívás alkalmával még udvariasan emlékeztette a bejelentőt, hogy csak és kizárólag súlyos vészhelyzet esetén tárcsázza a segélyhívót. 

Ezután ismételten telefont ragadott a nyughatatlan telefonbetyár, és követelte, tartóztassák le Joe Biden elnököt, valamint engedjék szabadlábra az El Chapo néven elhíresült mexikói drogdílert.

A szabad szájú telefonbetyárt végül a rendőrök előállították, és letartóztatták a segélyhívó indokolatlan használatáért. 150 dolláros óvadék megfizetése ellenében szabadon távozhat.

A magyarul „Köpcösnek" nevezett bűnözőt elkapó Andew Hogan ügynökkel korábban a Fókusz riportere készített interjút, amiben elárulta, milyen körülmények között vadásztak a sokáig érinthetetlennek hitt bűnözőre. A veszélyes maffiózó vagyona meghaladta II. Erzsébet angol királynőjéét is.

Nyitókép: Liderina/Gettyimage

#Külföld#usa#amerika#joe biden#elnök#rendőrség#el chapo#bűnözés

Címlapról ajánljuk