Külföld

Megölte felesége húszéves szeretőjét egy rendőr

rtl.hurtl.hu

2022. május 17. 14:26

A New York-i férfi aztán saját magával is végzett. Felesége mindkettőjüket holtan találta az utcán. 

Rövid üldözés után hátulról fejbe lőtte felesége húszéves szeretőjét egy rendőr a New York állambeli Wallkill városában, amikor a nővel találkozott – jelentette a helyi sajtó. A 36 éves Sean Armstead ezt követően saját magával is végzett.

A beszámolók szerint az áldozat, Edward Wilkins, akinek a temetését május 14-én, szombaton tartották, a rendőr feleségének kutyasétáltató szolgáltatásánál dolgozott, és munka közben alakult ki közöttük romantikus kapcsolat. A fiatalember és a 35 éves Alexandra Vanderheyden május 8-án, vasárnap tartott titkos találkozót Wallkill városában, ügyelve arra, hogy a férj ne találhasson rájuk.

Először egy hotelben töltöttek el több órát délután, majd egy bárba mentek, és onnan két külön autóval tartottak vissza a szállodába, amikor megjelent az őket követő Armstead. A férjnek ekkor elvileg szolgálatban kellett volna lennie, de szabadnapot kért, hogy elkaphassa felesége szeretőjét.

A rendőr ekkor autójával nekiment Wilkins autójának. A szerető ekkor kipattant az autóból és menekülni kezdett, de csak egy közeli parkolóig jutott. Ekkor érte a halálos lövés, ami hátulról fejen találta. A New York Post információi szerint a rendőr 16 lövést adott le rá. Ezután Armstead saját magát is megölte.

A Post cikke szerint Vanderheyden arra érte a helyszínre, hogy szeretője és férje is holtan hever az utcán.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: PeopleImages/GettyImages

 

#Külföld#feleség#szerető#férj#rendőrség#gyilkosság

Címlapról ajánljuk