Külföld

Melania Trump szerint a Vogue elfogult, ezért nem tették őt címlapra

rtl.hurtl.hu

2022. május 16. 8:21

Michelle Obama és Jill Biden is saját címlapot kapott. Donald Trump felesége először adott interjút azóta, hogy férjével elhagyták a Fehér Házat.

A Fox televíziónak adott interjút Melania Trump, ez az első alkalom azóta, hogy az egykori first lady és férje, Donald Trump elhagyták a Fehér Házat. A CNN szerint Melania Trump homályos választ adott arra a kérdésre, hogy van-e esély arra, hogy újra a Fehér Ház falai között éljen, tehát hogy férje újraindul az elnöki posztért. Válasza kimerült annyiban, hogy „soha ne mondd, hogy soha”. Mind mondta: 

Azt hiszem, sokat értünk el a Trump-kormány négy éve alatt.

A beszélgetésben szóba került Melania Trump NFT-üzlete is: a korábban modellként dolgozó Trump több ilyen, úgynevezett nem helyettesíthető tokent tervezett és bocsátott eladásra személyes honlapján tavaly év vége óta. A termékeket csak kriptovalutával lehet megvásárolni, az év elején eladásra bocsátott tételekre adott ajánlatok értéke azonban nem érte el a korábban várt 250 ezer dollárt. A lap hozzáteszi: a legtöbb first lady tevékenysége nem profitorientált, olyan alapítványokat, szervezeteket hoznak létre, amelyek segítik hivatali idejük alatt megkezdett tevékenységeiket. Trump az interjúban azt mondta, hogy az NFT-k eladásából származó bevétel egy részét árva gyermekek támogatására fordítják.

A CNN többször is megpróbálta tisztázni, hogy az eladások mekkora részét fordítják vagy fordították jótékonysági célokra, és mely jótékonysági szervezetekhez jutott a pénzből, de nem kaptak választ. Melania Trump nyilvánosan soha nem közölte, hogy mennyi pénzt tett zsebre a digitális tárgyaknak az eladásából.

Trump arról is beszélt, hogy a Fehér Házban töltött ideje miért nem szerepelhetett a Vogue magazin címlapján. A világ egyik legismertebb divatlapja évtizedek óta címlapot ad a first ladyknek, a hagyományt csak Melania Trumpnál törték meg, majd tavaly folytatták, amikor Jill Biden, Joe Biden amerikai elnök felesége került a borítóra. 


Melania Trump szerint a Vogue elfogult, vannak, akiket favorizálnak, másokkal nem szimpatizálnak „és ez annyira nyilvánvaló”. 

Szerintem szomorú látni, hogy mi történik, ha igazán a dolgok mélyére nézünk

– mondta Joe Biden elnökségének eredményeivel kapcsolatban.

Nyitókép: Joe Raedle / Getty Images

#Külföld#melania trump#vogue#first lady

Címlapról ajánljuk