Külföld

Videó: dühöngő utas ütötte meg a Wizz Air pilótáját

rtl.hurtl.hu

2022. május 14. 12:10

Krétán tartóztatták le az angol férfit.

Az angol Mirror szerint két londoni férfi is szerepet játszott abban a keddi incidensben, amelyben egy utas megütötte a Wizz Air pilótáját.

A lap szerint a Wizz Air gépe az angliai Gatwick repülőtérről érkezett meg Krétára, amikor is két férfi hangoskodni kezdett és azzal hencegtek, hogy mennyi alkoholt fogyasztottak. A helyzet akkor eszkalálódott, amikor az egyik férfival közölték, hogy lekísérik a gépről. A repülő pilótája megpróbálta megnyugtatni az utast. Nem járt sikerrel.

A videón az látható, ahogyan a férfi nekitámad a pilótának, miközben az utasok sikoltoznak. A Sunnak egy utas azt mondta, hogy a jelenlévők megpróbálták lefogni a megvadult férfit, de az egyre csak ütni akart. Egy másik utas pedig azt mondta, hogy a két férfi zaklatta az utasokat és arról beszéltek, hogy a felszállás óta ittak, majd rágyújtottak a fedélzeten. Egy szemtanú azt mondta: úgy tűnt, a pilótának nem esett nagyobb baja, azonban érthető módon felzaklatta az eset.

A Wizz Air szóvivője megerősítette, hogy incidens történt járatukon. Hozzátette: a személyzet tagjai kiképzésüknek megfelelően kezelték a helyzetet, értesítették a hatóságokat. A férfit letartóztatták. 

Nyitókép: Breaking Aviation News & Videos / Twitter

#Külföld#wizz air#verekedés#repülés#ma

Címlapról ajánljuk