Külföld

Tizennégy éves fiú ölt meg egy tízéves kislányt Wisconsinban

rtl.hurtl.hu

2022. május 7. 17:04

Az eset után visszatért és megpróbálta elrejteni a holttestet.

Egy tizennégy éves fiú ölte meg a tízéves Lily Peterst az amerikai Wisconsin államban, majd a gyilkosság után visszatért a helyszínre, hogy elrejtse a holttestet – írja a New York Post.

A pénteken nyilvánosságra hozott iratok szerint a fiú azt vallotta a rendőröknek, hogy egy erdei ösvényen követte a kislányt azért, hogy szexuálisan bántalmazza, majd megölje. Lilyt az erdőbe csalta, ahol végzett vele, de elmondása szerint megijedt, és később visszatért, hogy levelekkel takarja el a testét.

A kislány eltűnését április 24-én jelentették, miután meglátogatta nagynénjét, de utána nem tért haza. Másnap reggel találták meg a holttestét. Az előzetes vizsgálatok szerint a halálát ütések és fojtogatás okozták.

A fiút április 27-én tartóztatták le, gyilkossággal és 13 év alatti gyermek ellen elkövetett szexuális bántalmazással vádolják. Egymillió dolláros óvadék ellenében helyezhető szabadlábra. Júniusban állítják bíróság elé, de védőinek lehetőségük van kérni, hogy fiatalkorúak bíróságán tárgyalják az ügyét.

Nyitókép: Chippewa Falls Police Department

#Külföld#amerikai egyesült államok#gyilkosság#szexuális bántalmazás#bűnügy

Címlapról ajánljuk