Külföld

Három amerikai vendég meghalt egy bahamai üdülőhelyen

rtl.hurtl.hu

2022. május 7. 20:13

Egy negyediket helikopterrel vittek kórházba.

Eddig ismeretlen okból meghalt három amerikai vendég egy üdülőhelyen a Bahamákon, Exuma szigetén – számol be a CNN. A rendőrség vizsgálja a haláleseteket.

Két férfi és egy nő vesztette életét, egy amerikai nőt pedig helikopterrel szállítottak kórházba. A bahamai ügyvezető miniszterelnök, Chester Cooper szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja. A politikus nem említette meg az üdülőhely nevét, de a karibi térségben több mint egy tucatnyi all-inclusive nyaralóhelyet működtető Sandals Resorts elismerte, hogy három vendégük halt meg pénteken.

A Sandals Resorts közölte, hogy egészségügyi vészhelyzetet jelentettek a helyi hatóságok és egészségügyi intézmények felé. A cég segíti a nyomozást, és támogatást nyújt az elhunyt vendégek hozzátartozóinak, de további információkat a vendégek személyiségi jogaira hivatkozva nem adott.

A miniszterelnök – aki egyben az ország turisztikai minisztere – felkérte az egészségügyi minisztert, hogy szakemberekből álló delegáció élén utazzon Exumába. Chester Cooper ígéretet tett arra, hogy ha lesz elérhető információ, nyilvánosságra hozzák.

#Külföld#bahamák#rejtély#haláleset

Címlapról ajánljuk