Külföld

Utolsó agysejtjét is elitta az anyuka, aztán „rakétaként” hozzávágott egy tűzoltó készüléket a hotel személyzetéhez a hatodik emeletről

rtl.hurtl.hu

2022. május 6. 16:08

Százmilliós kárt okozott azzal, hogy így akarta megijeszteni a hotel személyzetét

A beszámolók szerint „rakétaként” csapódott be az a tűzoltó készülék a hotel lobbijában, amit egy totál részeg anyuka dobott le a hatodik emeletről. A készülék zuhanás közben kioldódott, és az egész belteret szárazjéggel telítette be.

A nő 220 ezer fontos, azaz majdnem százmillió forintnyi kárt okozott, és húsz hónap felfüggesztett börtönt kapott, írja a Daily Mail. A lap szerint amikor taxiba szállt a hotel felé, azt mondta, hogy egy „tízes skálán tízes” szinten részeg.

A nő erős fájdalomcsillapítókat szedett, és nagyjából egész nap vodkázott, mire eljutott az erőszakos cselekedetig. A bíróságon azt vallotta, hogy rá akart ijeszteni a hotel személyzetére, mert mérges lett rájuk amiatt, hogy az átlagosnál hosszabb ideig tartott bejelentkeznie a hotelbe, ugyanis nem volt foglalása.

A kiérkező rendőröknek azt mondta, semmit sem tud az esetről, mert a szobájában tartózkodott. Úgy frissítették fel az emlékezetét, hogy megmutatták neki az esetről készült videófelvételt. A bíróságon ezután bűnösnek vallotta magát.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#részeg##hotel#tűzoltó#rakéta#kár

Címlapról ajánljuk