Külföld

Az orosz különleges egység korábbi tagja számon kérte Putyint, hogy akkor most háborúzik, vagy maszturbál Ukrajnában

rtl.hurtl.hu

2022. május 4. 21:14

Pedig a befolyásos YouTube-sztár eddig nagyon szerette az orosz elnököt.

„Akkor most harcolunk, vagy maszturbálunk?” – tette fel ingerülten a kérdést Alekszandr Arutjunov, az orosz különleges egység korábbi tagja, aki azóta befolyásos YouTube-sztárrá vált Oroszországban: 18 millióan nézik a csatornáját.

Több forrásból is úgy tudni: az orosz katonai vezetők és a titkosszolgálatok tagjai dühösek, mert az orosz elnök múlt héten visszább fogta az Ukrajnára nehezedő katonai nyomást. A Daily Mail arról ír, hogy a katonai és a háborút támogató Telegram-csatornák tele vannak olyan üzenetekkel, amik a háborús erők növelését kérik az elnöktől.

Arutjunovot az bántja a legjobban, hogy Putyin inkább a Donbasz régióra korlátozná a háborút. Ők Schmidt Máriához hasonlóan szentül hiszik, hogy Oroszország nemcsak Ukrajnával, hanem a NATO-val is hadban áll.

A német RTL tudósítása szerint a civil lakosság számára az orosz hadsereg új, keleti offenzívája felülmúlja mindazt a kegyetlenséget, amit az elmúlt években már szinte megszoktak. A tévé a donbaszi Barinkove városában forgatott, ahol Putyin bombái már szétrombolták a helyi könyvtárat.

#Külföld#maszturbálás#putyin#orosz-ukrán háború#donbasz#titkosszolgálat#hadsereg

Címlapról ajánljuk