Külföld

Arra ért haza a nyaralásból, minden eltűnt a lakásából, és idegenek költöztek az otthonába

rtl.hurtl.hu

2022. május 2. 13:30

Az amerikai nő értékei közül egyedül az ágy maradt meg. Abban azonban kettő, számára teljesen ismeretlen ember feküdt. 

Nemcsak, hogy a lakásomban voltak, de onnan minden eltűnt, az ágyam kivételével, mert a férfi elmondása szerint nagyon szerette az ágyamat.

Így jellemezte az amerikai Maryland államban található Greenbelt városában élő nő a Fox5 televízió híradójának, hogy mi fogadta otthon a nyaralása után. A meg nem nevezett nő egy barátjával ugyanis arra érkezett vissza a lakásába, hogy annak bejárati ajtaja fel van törve, a házban pedig egy férfi és egy nő van, akik az ágyában fekszenek.

A helyi rendőrség szerint a lakás teljesen be volt bútorozva, amikor a nő és barátja március 28-án elment nyaralni, és amikor egy héttel később visszaértek, minden eltűnt, az ágyat kivéve. A nő a Fox5-nek azt mondta, hogy ötvenezer dollárnyi, azaz nagyjából 18 millió forintnyi értéknek veszett nyoma.

A nő elmondta, hogy a pár férfi tagja eleinte fenyegetően viselkedett vele szemben, de később lenyugodott, és pakolás közben még azt is elmondta neki, hogyan jutottak be a lakásba, és még tippeket is adott neki arra, hogyan tudja elkerülni a hasonló helyzeteket. Közben videót is készített a férfiről és a nőről, akik elmenekültek a helyszínről. 


A helyi rendőrség most a nő felvételei alapján próbálja elfogni őket.

Nyitókép: Fox5

#Külföld#lakás#lopás#házfoglaló#egyesült államok#maryland

Címlapról ajánljuk