Külföld

Káromkodás volt a nadrágjára írva, ezért leszállították a repülőről

rtl.hurtl.hu

2022. április 27. 21:41

Pedig a dél-koreai nő, művésznevén DJ Soda még azt is felajánlotta, hogy átöltözik.

Az American Airlines New Yorkból Los Angelesbe tartó járatán utazott volna a dél-koreai lemezlovas, DJ Soda, azonban miután elfoglalta az ülőhelyét, a gép személyzete leszállította a gépről, mert sértőnek ítélték a ruháján lévő feliratot – számolt be a hírről az Insider cikke alapján a 444.

A 36 éves nő fekete melegítőnadrágot viselt, amire az angol „f..ck, f..ckin, f...ck you” kifejezések, tehát a leggyakoribb angol nyelvű káromkodások voltak nyomtatva.

DJ Soda az Instagramon azt írta, hogy a becsekkolásnál és a gépre való felszállásnál sem figyelmeztették arra, hogy az öltözete nem megfelelő, hanem mosolyogva továbbengedték. Ám miután leült a helyére, a legénység egy tagja odament hozzá, és minden magyarázat nélkül arra utasította, hogy hagyja el a gépet. Távozás közben azt mondták neki, hogy a feliratok sértők, ezért a következő járattal kell utaznia.

A repülőtér várójában még megpróbálta meggyőzni az őt lekísérő férfit, hogy átöltözik, ha szükséges, ennek ellenére sem akarták már felengedni a gépre. Végül azonban beleegyeztek abba, hogy ha kifordítva visszaveszi a nadrágját, akkor felszállhat a gépre. Az alábbi videón DJ Soda a bal oldalon látható, maszkban.


Nyitókép: Twitter

#Külföld#dél-korea#repülőgép#káromkodás

Címlapról ajánljuk