Külföld

„Tárgyilagos” beismerést tett a New York-i magyar nő gyilkosa, aztán evett egy bagelt

rtl.hurtl.hu

2022. április 22. 7:28

A férfi csaknem hatvan késszúrással végzett áldozatával.

Elfogták a New Yorkban brutálisan megölt magyar nő feltételezett gyilkosát. A 44 éves férfi áldozata közelében lakott és korábban többször is elvégzett apróbb munkákat a házban, ahol az asszony két gyerekével és férjével lakott.

A New York Post azt írja: David Bonola a rendőrségnek és az ügyészeknek is beismerte, hogy gyilkosság előtt vitatkozott a nővel. Szakemberek szerint tette után a férfi pánikba eshetett, ezért rejtette táskába, és próbálta eltüntetni a holttestet.

A lap arról ír, hogy a férfi vallomása „tárgyilagos volt, részletes, és minden kérdésre válaszolt” egy rendőrségi forrás szerint. A férfi nem kért ügyvédet. Miután végzett a vallomással, elővet egy krémsajtos bagelt, és eszegetni kezdte, amíg jegyzőkönyvbe vették a vallomását.

Az is kiderült, hogy a férfi nem tervezte el a gyilkosságot, hanem indulatból késelte meg az 51 éves G. Orsolyát, aki egy kétgyermekes édesanya volt. A megrázó esetről korábban az RTL Híradó is beszámolt.


Időközben előkerült egy felvétel arról is, ahogyan a gyanúsított egyszerűen hazasétál a gyilkosság után. A kezében pedig valamilyen tárgyat tartott.

Nyitókép: RTL Híradó

#Külföld#new york#magyar nő#gyilkos#bagel#vallomás#rendőrség#késszúrás

Címlapról ajánljuk