Külföld

Kollégái fenekét és lágyékát fotózgatta titokban egy rendőr, a képeket pedig internetes barátaival véleményeztette

rtl.hurtl.hu

2022. április 17. 16:02

A nős férfi ennek ellenére továbbra is szolgálatban van.

Lebukott egy rendőr az Egyesült Királyságban található Merseyside megyében, aki egy Magyarországon kevésbé használt közösségi médiás alkalmazásban, a WhatsApp-on működtetett egy olyan csoportos chatet, ahol a kollégainőiről titokban készített fotóit osztotta meg – írta a Daily Mail.

A nős férfi több mint 100 képet osztott meg, amelyeken a kolléganői lágyéka és feneke látszik, néhány képen pedig lehajolás közben örökítette meg őket tudtukon kívül.

A csoport résztvevői közül bárki értékelhette a képeket, hogy érdekelné vagy nem érdekelné szexuálisan az adott hölgy. A fotókon összesen 12 nőt azonosítottak.

A rendőr lebukását az okozta, hogy egy másik ügyben, a Covid-járvány miatti korlátozások megsértése miatt indult ellene eljárás. A vizsgálat során átnézték a telefonját is, emiatt derült fény a titkára.

A férfit ennek ellenére nem függesztették fel, és több mint egy évvel az eset napvilágra kerülése után még mindig dolgozik, bár csak korlátozottan.

Sajtóhírek szerint az ügy haragot és undort váltott ki a rendőrség több tisztje körében. A Merseyside-i rendőrség közleményben megerősítette, hogy kötelességszegés miatt két rendőrt is ki fognak hallgatni az ügyben, de részletekről nem számoltak be.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#egyesült államok#whatsapp#fotók#kollégák#nők

Címlapról ajánljuk