Külföld

Élő adásban lőtte fejbe unokatestvérét, majd önmagát is egy 12 éves lány

rtl.hurtl.hu

2022. március 28. 11:28

A családtagok szerint baleset történt. A St. Louise-i rendőrség nyomoz.

Az ABC híre szerint a rendőrség vizsgálja, mi vezetett ahhoz a pénteki tragédiához, amelyben egy 12 éves St. Louise-i lány, Paris Harvey lelőtte14 éves unokatestvérét, Kuaron Harveyt, majd önmagával is végzett. A rendőrség első közlése szerint gyilkosságnak, illetve öngyilkosságnak minősítették az esetet. A gyerekek az Instagramon élőben közvetítették a történteket.

A családtagok azonban nem értenek egyet a rendőrséggel. Susan Dyson, Paris Harvey nagymamája látta azt a tragédiáról készült videót és állítja: szó sem volt sem vitáról, sem semmilyen hasonló helyzetről, szerinte a gyerekek játszottak a fegyverrel és az véletlenül sülhetett el.

A családtagok elmondása szerint az unokatestvérek szoros kapcsolatban voltak, együtt nevelkedtek, Kuaron édesanyja és Paris édesapja testvérek.

A gyerekek egyedül voltak a fürdőszobában, ahol a tükörben készítettek közös videót. A családtagok szerint miután Kuaront lövés érte, a videón az látható, ahogy Paris a fegyverért nyúl és véletlenül újra elsüti azt. Szerintük a fegyver Kuaroné lehetett. Mindkét gyerek a fején szerzett lőtt sérülést. 

Nem gyilkosság volt. Nem öngyilkosság volt

 – nyilatkozta Shinise Harvey, Paris Harvey édesanyja, aki szerint baleset történt. Elmondta: nem látta a videót, de családtagjai leírták neki, hogy mi történt a felvételen. 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

 

#Külföld#gyászhír#fegyver

Címlapról ajánljuk