Külföld

Nekiment lányának és „vörös férjének” Meghan Markle apja

rtl.hurtl.hu

2022. március 17. 7:22

Thomas Merkle szerint négy éve próbál szemtől szemben állni a párral egy tárgyalóteremben. 

A Page Six cikke szerint hajlandó tanúskodni lánya, Meghan Sussex hercegnéje és férje, Harry sussexi herceg ellen abban a perben, amelyet másik lánya, Samantha Markle indított a pár ellen. Thomas Markle sógorát egyszerűen lánya „vörös férjeként” emlegette.

Samantha Markle szerint féltestvére, Meghan hamis és rosszindulatú kijelentéseket tett az Oprah Winfrey-nek adott páros interjúban. 

Majdnem négy éve próbálok szemtől szemben állni a lányommal és vörös férjével egy tárgyalóteremben… Nagyon örülnék, ha elmehetnék a bíróságra, beszélhetnék és megvédhetném az idősebb lányomat

– fogalmazott Karl Larsen fotós YouTube-videójában arra a kérdésre, hogy hajlandó lenne-e tanúskodni a perben.

Samantha Markle szerint Meghan Markle nem mondott igazat arról, hogy egyke és arról sem, hogy mikor találkoztak utoljára. Mindezért 75 ezer dollár, átszámítva 25,3 millió forint kártérítést, valamint jogi költségeinek megtérítését kéri. Thomas Markle szerint Samantha lánya fog nyerni a bíróságon.

Elképesztő, hogy órákon keresztül Oprah Winfrey-nél ülnek, és olyan dolgokat fednek fel, amelyeket senkinek nem szabadna kitenniük az ablakba, szerintem ez tiszteletlen a királyi családdal szemben” – mondta Markle a 40 éves Meghanről és Harry hercegről. Arról is beszélt, hogy ő inkább a királyi családnak drukkol a jelenlegi helyzetben.

Arról is beszélt, hogy szerinte lánya olyan egyértelmű, bizonyítható hazugságokat mondott az interjúban, hogy el kellene állnia a pertől, amit minden bizonnyal elveszít. Meghan képviselője, Michael Kump március elején a TMZ-nek adott nyilatkozatában elutasította Samantha Markle felvetéseit. A keresetet abszurdnak és alaptalannak nevezte, majd hozzátette:

Megadjuk a szükséges minimális figyelmet, ennél többet nem érdemel.

Meghan Markle és Harry herceg tavaly nyáron második gyermekük érkezésének örülhettek, már új életükben, az Egyesült Államokban:

 

Nyitókép: Dia Dipasupil / Getty Images

#Külföld#meghan markle#harry herceg#thomas markle

Címlapról ajánljuk