Külföld

Kislányok molesztálásával vádolják az LMBTQ könyvek betiltását követelő férfit

rtl.hurtl.hu

2022. február 4. 13:27

Az amerikai férfi tévéknek nyilatkozott és tiltakozott, hogy tiltsanak be két meleg témájú könyvet az iskolai könyvtárakból, szexuális tartalmuk miatt. Most kiderült, hogy 12 és 14 éves kislányokat fogdosott, és szexvideókat mutogatott egy négyéves lánynak. 

A Missouri államban élő, 29 éves Ryan Utterback tavaly ősszel legalább két iskolakörzeti gyűlésen is megjelent, hogy elérje, tiltsanak ki az iskolai könyvtárakból két, LMBTQ témájú könyvet. Egy alkalommal még egy helyi televíziónak is nyilatkozott, közölve, hogy a könyvek szexuális tartalma miatt akarja elérni, hogy azokat ne olvashassák az iskolában a gyerekek.

A férfi a KMBC televíziónak kijelentette, a szülőkre kell bízni, hogy ezekről a témákról hogyan beszélnek a gyerekeiknek, és hozzátette:

csak én tudom, hogy mi az, ami megfelelő, és mi az, ami nem a gyerekemnek.

A helyi sajtó a héten jelentette, hogy a megyei ügyészség december 14-én gyerekmolesztálás, valamint kiskorú gyerek számára pornográf felvételek átadásának vádjával indítottak eljárást Utterback ellen,

A Kansas City Star című lap azt írja, a vád szerint a férfi szexvideókat mutogatott barátnője kislányának a telefonján, és az első ilyen eset idején a gyerek még csak négyéves volt. Egy alkalommal pedig mutatott neki egy videót, amin ő és a lánya anyja látható, ahogy meztelenül szeretkeznek.

Emellett egy családtagja még 2020 decemberében jelentette a rendőrségen, hogy 11 éves lányát Utterback molesztálta: odafeküdt az ágyon fekvő kislányhoz, és hozzányomta a testét, majd felültette és odadörgölődzött hozzá. Máskor egy 12 éves kislányt ültetett az ölébe, majd csiklandozta, és benyúlt a ruhája alá. Egy másik alkalommal pedig egy 14 éves lány nadrágjába nyúlt be egy azon lévő lyukon, amikor az autójában ült, és a lábát simogatta.

A férfi ügyvédje nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban az amerikai sajtó megkeresésére.

Nyitókép: Ryan Utterback egy iskolakörzeti gyűlésen. Fotó: YouTube/ NKC School District Board of Education

#Külföld#lmbtq#könyvtiltás#iskola#gyerekmolesztálás#egyesült államok

Címlapról ajánljuk