Külföld

Betörtek a Manchester United sztárjához, miközben felesége és gyerekei otthon voltak

rtl.hurtl.hu

2022. január 21. 19:55

Victor Lindelöf felesége a gyerekekkel egy szekrényben bújt el, nagyon megviselte őket az eset.

Betörtek Victor Lindelöf angliai házába, éppen akkor, amikor a focista idegenben játszott a Brentfdord ellen szerdán. Felesége és gyerekei azonban otthon voltak, és elbújtak a behatolók elől – írja a Mirror. A hírt a játékos klubja, a Manchester United is megerősítette. 

A családtagoknak, akik akkor otthon voltak, nem esett bántódásuk, de nagyon megijedtek. Ez egy nyomasztó élmény volt számukra, és Victornak is, amikor a meccs után megtudta, mi történt. A klub teljes támogatást nyújt nekik

– közölték.

Arra kértek mindenkit, akinek információja van a bűncselekményről, hogy forduljon a rendőrséghez.

A játékos felesége, Maja Nilsson az Instagramon is megosztotta, hogy mi történt velük. 

Egyedül voltam otthon a két gyerekkel, de sikerült elbújnunk és bezárkóznunk egy szobába, mielőtt beléptek a házunkba. A körülményekhez képest rendben vagyunk, de nyilvánvalóan nagyon traumatikus és ijesztő pillanat volt számomra és a gyerekeim számára is. Most Svédországban vagyunk, és a családunkkal töltünk egy kis szabadságot

– írta a focista felesége.

Lindelöf kihagyja a Manchester United szombati, West Ham elleni Premier League-mérkőzését, miután engedélyt kapott, hogy a családjával lehessen, hogy segítsen felépülni nekik a megpróbáltatásból.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, hasonló incidens történt decemberben a Manchester City klasszisával, Joao Canceloval. Hozzá nemcsak betörtek, amikor családjával otthon volt, de meg is verték, amikor megpróbált ellenállni a rablóknak. A portugál válogatott játékos arcsérüléseket szenvedett.

Nyitókép: Victor Lindelöf – Fotó: Peter Powell / MTI / EPA

#Külföld#manchester united#lindelöf#svéd válogatott#focista#betörés#anglia

Címlapról ajánljuk