Külföld

Kisgyerekeivel húsz éve eltűnt nő maradványaira bukkantak egy folyóból kihúzott autóban

rtl.hurtl.hu

2022. január 12. 12:46

Az amerikai nő 2002-ben tűnt el négyéves lányával és hároméves fiával együtt. 

Egy hatósági DNS-vizsgálat megállapította, hogy egy húsz éve eltűnt amerikai anyuka csontját találták meg abban a terepjáróban, amit tavaly októberben húztak ki az Ohio folyóból – írta az AP amerikai hírügynökség. Az Ohio államban élő Stephanie Van Nguyen 2002 áprilisában tűnt el négyéves, Kristina nevű lányával és hároméves, John nevű fiával együtt.

A 26 éves nő levelet hagyott hátra, amiben közölte, hogy az Ohio folyóba fog hajtani, de autóját akkor nem találták meg. A terepjáróra végül 2021 októberében bukkantak rá egy szonár segítségével a szomszédos Indiana államban. Az autó 15 méterrel a vízfelszín alatt volt, nagyjából 90 méterre a parttól.

Az autó átkutatásakor emberi csontot találtak, és az azon elvégzett DNS-vizsgálat megállapította, hogy az anyuka maradványát találták meg. A járműben más csontot nem találtak, így a két kisgyereket hivatalosan továbbra is eltűntként tartják nyilván a hatóságok. A tervek szerint újra át fogják nézni a folyómedret azon a környéken, ahol az autót megtalálták, abban a reményben, hogy rátalálnak a gyerekek maradványaira is.

Nyitókép: Az Ohio folyóból kiemelt terepjáró, amiben megtalálták a gyerekeivel eltűnt nő maradványait. Fotó: Indiana State Police

 

#Külföld#Baleset-bűnügy#ohio#folyó#terepjáró#eltűnt nő#gyerekek#csont

Címlapról ajánljuk