Külföld

Repülőgép vécéjének szemetesében találtak egy újszülöttet

rtl.hurtl.hu

2022. január 3. 19:05

A csecsemő anyját őrizetbe vették, először tagadta, hogy övé lenne a gyerek, de az orvosi vizsgálat megerősítette a gyanút.

A mauritiusi repülőtér személyzete egy újszülött kisfiút talált egy repülőgép vécéjének szemetesében – írja a BBC News. A hatóságok letartóztattak egy 20 éves madagaszkári nőt, akit a gyanú szerint a repülőn szült.

Az Air Mauritius gépe, amely Madagaszkárról érkezett, január 1-jén landolt a Sir Seewoosagur Ramgoolam nemzetközi repülőtéren. A repülőtéren szolgáló rendőrök akkor találták meg a kisbabát, amikor a vámellenőrzés miatt átvizsgálták a gépet. A babát egy állami kórházba vitték.

A nő, aki a gyanú szerint gyermek anyja volt, először tagadta, hogy övé lenne a kisfiú, az orvosi vizsgálat azonban megerősítette, hogy nemrég szült. A nőt a kórházban rendőri felügyelet alá helyezték. Ő és a baba is jól vannak.

A madagaszkári nőt, aki kétéves munkavállalási engedéllyel érkezett Mauritiusra, azután hallgatják ki a helyi hatóságok, hogy elhagyta a kórházat, és újszülött veszélyeztetésével vádolják meg.

Nyitókép: Illusztráció - Az Air Mauritius Airbus A330-202 gépe Perth repülőtéren. Wikimedia Commons / Darren Koch

#Külföld#újszülött#kisfiú#repülőgép#mauritius#madagaszkár#rendőrség

Címlapról ajánljuk