Külföld

Azért reklamált egy angol férfi, mert az indiai étteremben, ahova karácsonyi vacsorára ment, nem voltak angol karácsonyi ételek

Mohos MátéMohos Máté

2021. december 28. 11:37

Az étterem előre figyelmeztetett, hogy nem szolgálnak fel hagyományos angol karácsonyi ételeket, mert nincs rá kereslet.

Meglepődött, és mérgében reklamálni kezdett Rick Arpino, miután csirkét és sült krumplit szolgáltak fel gyerekeinek egy indiai étteremben Machester közelében, ahová karácsonykor látogattak el. Arpino párjával és négy lurkójával érkezett a helyre, ahol hagyományos karácsonyi vacsorát rendelt a gyerekeknek.

Ez az étterem egy vicc – a hely elrontotta a gyerekeink karácsonyi vacsoráját

– panaszkodott Tripadvisoron és Facebookon.

Az étterem azonban állítja: jó előre közölték vendégeikkel, hogy idén nem szolgálnak fel hagyományos karácsonyi vacsorát, mivel túl bonyolult annak elkészítése, és nem is szokták sokan rendelni.

A férfi negatív hozzászólására azóta több száz komment érkezett. A Manchester Evening News szerint a legtöbben azt jegyezték meg, hogy talán nem kellett volna indiai étterembe mennie a családnak, ha hagyományos angol ételeket szerettek volna ellni.

Az étterem tulajdonosa, Shah Munim sajnálja, ami történt, de szerinte unfair volt a férfi negatív értékelése. Azóta kapcsolatba lépett a Tripadvisorral is, hogy panaszkodjon Arpino panasza miatt.

Nyitókép: PublicDomainPictures / Pixabay

#Külföld#étterem#indiai#brit#konyha#panasz#tripadvisor

Címlapról ajánljuk