Keresztanyu

A Konyhafőnök döntőjéből egyenesen a börtönbe jutott a gasztro reality sztárja?

rtl.hurtl.hu

2022. február 2. 20:12

A nagysikerű főzőshow nemcsak Magyarországon, de a határon túl is népszerű. Így nem csoda, hogy az ukrán háziasszony is úgy döntött, hogy megméretteti magát a Konyhafőnökben. A szenvedélyének és elszántságának köszönhetően egészen a fináléig menetelt, ahol az utolsó pillanatban meglepte a séfeket – de nem az ételével.

Oleg Tatarenko feleségének nagy vágya volt megnyerni Makkosszállás polgármesteri címét, ám miután kizárták a választásból, kénytelen volt új hobbit keresni magának. Ez férjének nem igazán volt ínyére, hiszen a megszokott házias kosztot felváltották a Konyhafőnök séfjeinek specialitásai.

 

A szorgos háziasszony hamar túltette magát a választási csalódáson, és nekiállt elkészíteni a legkülönlegesebb ételeket, amiket a műsorban alaposan megfigyelt. Igor volt a szerencsés, akivel megosztotta első kísérleti főztjét, a ráhangolódás után pedig be is jelentette családjának, mire készül.

 

A támogató család nagy örömmel fogadta a hírt. Hamarosan pedig el is jött Kriszta első nagy napja, ahol bizonyítania kellett a Konyhafőnök séfjeinek. Tatarenko asszonyból azonnal kitört a rajongás, mikor meglátta a Konyhafőnök stúdiójában Sárközi Ákost és Rácz Jenőt. Fördős Zé viszont nem várta meg, hogy Krisztina magához térjen, rögtön közölte vele a rossz hírt, ami visszarántotta a lelkes versenyzőt a valóságba.

 

A nehéz kezdés ellenére Kriszta elkészült a tervezett fogásokkal, már csak egy dolog volt hátra: a kóstolás. Rácz Jenő véleményezte elsőként az ételt, ami egyből elbizonytalanította a lelkes versenyzőt, ám Sárközi Ákos kritikája mosolyt csalt az arcára. Mivel a séfek véleménye nem egyezett Krisztina teljesítményével kapcsolatban, így Zének kellett meghoznia a végső döntést.

 

A Tatarenko család anyuskája számára tehát elkezdődött a Konyhafőnök versenye. Az első megpróbáltatás igazi mélyvíz volt számára: bekötött szemmel kellett a konyhapult mögé állnia, de szerencsére Sárközi Ákos séf mindenben a segítségére volt. Egy véletlen baleset azonban feldühítette a háttérben izguló Oleget, aki egyenesen a stúdióba rohant. Haza akarta rángatni feleségét a műsorból, de Krisztina egy lépést sem tett Ákos mellől, sőt egyértelműen kijelentette, hogy a férje az, akinek távoznia kell.

 

A verseny folytatódhatott, így a Tatarenko család Róza mama házában gyűlt össze, hogy együtt szurkoljanak Krisztinának a gasztroreality fináléjában, amikor hirtelen rémület ült ki az arcukra. A képernyőn ugyanis feltűnt két jól ismert arc, akik nemcsak a makkosszállásiakat, de Zét és séftársait is megdöbbentették. Imi és Zénó elfogatóparanccsal érkeztek, de mielőtt még rávetették volna magukat Krisztinára, kiélvezték az élő műsor és rövid szereplésük minden pillanatát.

 

A kétségbeesett versenyző nem akart hinni a fülének, mikor a járőrök elmondták, mivel vádolják őt. Minden vágya az volt, hogy megnyerje a Konyhafőnököt, ezért úgy döntött, a rendőrök tiltakozása ellenére is a séfek elé viszi elkészült ételét. Hiába próbált Sárközi Ákos is közbeavatkozni, hogy segítsen versenyzőjén, Zénóék bilincsbe verve vonszolták ki Krisztinát a stúdióból a tévénézők szeme láttára.

 

#Keresztanyu#konyhafőnök#rácz jenő#3. évad 23. rész#sárközi ákos#fördős zé#rendőrség#elhurcolás#verseny#finálé#döntő

Címlapról ajánljuk